Ο σεισμόςτων 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στις 11:58, στη δυτική Ελλάδα, στην περιοχή της Κυλλήνης προκάλεσε υλικές ζημιές. Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το τοπικό μέσο ενημέρωσης, ilialive.gr, εκατοντάδες προϊόντα έπεσαν απο τα ράφια των σούπερ μάρκετ, ενώ δεκάδες σπίτια υπέστησαν μικρές υλικές ζημιές.
Η δόνηση έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές της Ηλείας και της Αχαΐας.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ το επίκεντρο ήταν δύο χιλιόμετρα νότια της Μυρσίνης.
Το επίκεντρο ήταν 2 χλμ βόρεια - βορειανατολικά της Κυλλήνης με εστιακό βάθος 10 χλμ.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.