Ροδόπη: Διακινητές πήδησαν εν κινήσει από Ι.Χ. γεμάτο μετανάστες!

Ροδόπη: Διακινητές πήδησαν εν κινήσει από Ι.Χ. γεμάτο μετανάστες!

Ο οδηγός και ο συνοδηγός δεν σταμάτησαν στον έλεγχο και πήδησαν από το αυτοκίνητο, που ήταν εν κινήσει – Το ακυβέρνητο αυτοκίνητο, γεμάτο με μετανάστες, έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα

astynomia_dias
Τα έχασαν προς στιγμήν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης που καταδίωκαν στην εθνική οδό Κομοτηνής– Ξάνθης ένα… υπερφορτωμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο, όταν είδαν τον οδηγό και τον συνοδηγό να… πηδούν εν κινήσει από αυτό!

Το ακυβέρνητο αυτοκίνητο προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας τους ζημιές και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Οι αστυνομικοί με τη συνδρομή ενισχύσεων κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 24χρονο αλλοδαπό συνοδηγό, ενώ ο επίσης αλλοδαπός οδηγός του διέφυγε προς την πόλη της Κομοτηνής χωρίς να εντοπιστεί κατά τις έρευνες και αναζητείται.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν οκτώ μη νόμιμοι μετανάστες τους οποίους μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα οι δύο διακινητές και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης μαζί με τον 24χρονο, ο οποίος κατηγορείται για διευκόλυνση εισόδου αλλοδαπών στη χώρα, απείθεια και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης