Τραγωδία στη Σάμο: Μετανάστρια έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε

Τραγωδία στη Σάμο: Μετανάστρια έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε

Η άτυχη γυναίκα επέβαινε σε λέμβο με 51 μετανάστες, οι οποίοι έφτασαν δίπλα στο λιμάνι του Καρλοβασίου και αποβιάστηκαν - Έρευνα για τα αίτια θανάτου

samos_woman
Τραγική εξέλιξη είχε το ταξίδι 51 μεταναστών ανοιχτά της Σάμου, καθώς μία γυναίκα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε στη θάλασσα και παρά την προσπάθεια εντοπισμού της, ξεβράστηκε νεκρή σε παραλία του νησιού λίγη ώρα αργότερα.

Σκάφος του Λιμενικού εντόπισε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής λέμβο με 51 μετανάστες, κοντά στην προβλήτα του εμπορικού λιμανιού, στο Καρλόβασι.

Κατά δήλωση των μεταναστών που είχαν αρχίσει να αποβιβάζονται από τη λέμβο στη στεριά, μία γυναίκα έπεσε στη θάλασσα και εξαφανίστηκε.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού της ανωτέρω, στις οποίες συμμετείχαν ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα σκάφος της δύναμης FRONTEX, ένα αλιευτικό σκάφος, ενώ παράλληλα απογειώθηκε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η ανωτέρω εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από ιδιώτη δύτη χωρίς τις αισθήσεις της και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.

Κλείσιμο
Από τη Λιμενική Αρχή Καρλοβασίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης