Επίθεση με... νεράντζια στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα έκανε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα ομάδα ανηλίκων. Οι νεαροί φώναξαν συνθήματα, εκσφενδόνισαν νεράντζια και προσπάθησαν να φύγουν. Ωστόσο, οι αστυνομικοί αντέδρασαν και κατάφεραν να προσάγουν πέντε νεαρούς, που μένει να αποδειχθεί αν μετείχαν στην ομάδα των άγουρων καταδρομέων, ώστε η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι προσαχθέντες είνα ένας Ελληνες και τέσσερις αλβανικής καταγωγής - τέσσερις δεκαεξάχρονοι και ένας δεκαπεντάχρονος.
Σημειώνεται ότι η επίθεση που πραγματοποίησαν οι ανήλικοι έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των επιθέσεων με στόχο αστυνομικούς και αστυνομικά τμήματα και το κλίμα της ατιμωρησίας. Αυτό το κλίμα εκτιμάται ότι ενθάρρυνε τους δεκαεξάρηδες που «επέδραμαν» το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.