Πάτρα: Σε πρόγραμμα αποκατάστασης ο 7χρονος που είχε καταπλακωθεί από καγκελόπορτα

patra-kagkeloporta-rio

Το παιδί «ξύπνησε» στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου, καθώς υποχώρησε το οίδημα στον εγκέφαλό του

Ικανοποίηση προκάλεσε στους γιατρούς της ΜΕΘ Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο η εξέλιξη της υγείας του 7χρονου αγοριού που έφθασε στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αφού είχε καταπλακωθεί από καγκελόπορτα.

Το οίδημα στον εγκέφαλο του 7χρονου αγοριού, που δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από καγκελόπορτα εκκλησίας του χωριού του, στο Γούμερο Ηλείας όταν αυτή τον καταπλάκωσε, υποχώρησε και το παιδί άνοιξε τα μάτια του!

Το νεαρό της ηλικίας του παιδιού, σε συνδυασμό με την άμεση αντιμετώπιση από τους γιατρούς, αρχικά στο νοσοκομείο Πύργου και στη συνέχεια στο ΠΓΝΠ, απέδωσε και πλέον το 7χρονο παιδί, έχει επικοινωνία με τους οικείους και το περιβάλλον του.

Επόμενος στόχος για τους γιατρούς είναι το παιδί να επανέλθει πλήρως κάτι που θα επιτευχθεί μέσα από πρόγραμμα αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο για παιδιά στην Αθήνα.

Πηγή: thebest.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Leni

Υπάρχει κάποιος τρόπος , αν χρειάζεται, να βοηθήσουμε ; Περαστικά του. Γερός και τυχερός πάντα..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eirini

Η 32χρονη επανέλαβε ότι δεν τον έσπρωξε ποτέ,  ότι φοβήθηκε και τον κλείδωσε στο μπαλκόνι  περιμένοντας να έρθει η αστυνομία - Επέρριψε ευθύνες στην οικογένειά του για την κατάστασή  του - Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους

5
20902716

Άκρως προβληματικές χαρακτηρίζει η Διεθνής Αμνηστία τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα για τον ορισμό του βιασμού - Δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές ούτε ως βάση συζήτησης τονίζει και ζητά να αποσυρθούν - «Η πρόταση είναι ακόμα χειρότερη από το ισχύον άρθρο 336» σημειώνει

2