Διαβόητος δραπέτης επιστρέφει στις φυλακές 21 χρόνια μετά την απόδρασή του

Διαβόητος δραπέτης επιστρέφει στις φυλακές 21 χρόνια μετά την απόδρασή του

Πρόκειται για τον Ογκνιάν Ατανάσοφ- Εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης για εμπόριο ηρωίνης στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας - Τον παρέδωσαν στην Ελλάδα οι αρχές της χώρας του

kassandra
Δραπέτης των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας, παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές, 21 χρόνια μετά την απόδρασή του. Πρόκειται για τον 56χρονο Βούλγαρο Ογκνιάν Ατανάσοφ ο οποίος είχε αποδράσει το Νοέμβριο του 1998, ενώ εξέτιε ποινή 18 χρόνων κάθειρξης για εμπόριο 2,5 κιλών ηρωίνης.

Η υπόθεση της απόδρασης είχε προκαλέσει έρευνες των δικαστικών αρχών που εξέτασαν την ύποπτη μεταγωγή του από τα Διαβατά στις αγροτικές φυλακές, χωρίς όμως να καταλήξει πουθενά. Ο Ατανάσοφ είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια απόφαση που είχε προκαλέσει την αντίδρασή του μέσα στο ακροατήριο, όταν είπε ότι είχε πληρώσει για έχει επιεική μεταχείριση.

Η Βουλγαρία τον παρέδωσε στη χώρα μας για πέντε εκκρεμείς υποθέσεις διακίνησης ηρωίνης που ακολούθησαν της απόδρασης. Πριν λίγο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών που παρήγγειλε τη φυλάκισή του μέχρι να δικαστεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης