Φυγόποινος συνελήφθη για τρεις κλοπές στη Ζάκυνθο

Φυγόποινος συνελήφθη για τρεις κλοπές στη Ζάκυνθο

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον 43χρονο όταν «σήκωσε» επτά φορητούς υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 5.000 ευρώ και το υλικό βοήθησε στη σύλληψή του

xeiropedes-andras
Ο επαγγελματικός χώρος στην περιοχή του Λαγανά που διέρρηξε ένας 43χρονος Έλληνας, ήταν παγιδευμένος με κάμερες οι οποίες τον κατέγραψαν όταν «σήκωσε» επτά φορητούς υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 5.000 ευρώ!

Έτσι, βρέθηκαν εύκολα στα ίχνη του οι αστυνομικοί τηςΑσφαλείας που τον αναζητούσαν, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για απλή σωματική βλάβη. Ο 43χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου και, όπως αποδείχθηκε, είχε κάνει τις τελευταίες ημέρες και άλλες «δουλειές».

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη είχε αρπάξει με τη χρήση βίας το τσαντάκι με 205 ευρώ ενός 57χρονου με τον οποίο έκανε αγοραπωλησία μικροποσότητας ηρωίνης, ενώ την περασμένη Κυριακή είχε κλέψει από την πόλη της Ζακύνθου μια μοτοσικλέτα, η οποία βρέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και έδωσε εντολή να κρατηθεί, ώστε να εκτίσει και την ποινή που του είχε επιβληθεί με την καταδικαστική απόφαση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης