Φωτογραφία: Το Fiat Panda που εισέβαλε στη Βουλή - Στο 1,30 το οινόπνευμα που είχε ο οδηγός

Φωτογραφία: Το Fiat Panda που εισέβαλε στη Βουλή - Στο 1,30 το οινόπνευμα που είχε ο οδηγός

Κουρέλιασε τα μέτρα ασφαλείας στη Βουλή ένας 59χρονος μεθυσμένος με ένα... ταπεινό Fiat Panda

panda
Φωτογραφία του Fiat Panda που εισέβαλε στη Βουλή περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής δημοσιεύει το protothema.gr. Σε αυτό το πλάνο, το... ταπεινό Φιατάκι έχει μεταφερθεί στη ράμπα που βρίσκεται στο περιστύλιο της Βουλής. Λίγη ώρα νωρίτερα, ο μεθυσμένος οδηγός είχε καταφέρει να εισβάλλει μέσα στο προαύλιο της Βουλής των Ελλήνων και μάλιστα από την κεντρική είσοδο επί της Βασιλίσσης Σοφίας (απέναντι από την οδό Ακαδημίας) εκεί απ' οπου εισέρχονται στη Βουλή οι υπουργοί.

Το πρωτοφανές περιστατικό ξεκίνησε στις 12:45 όταν υπάλληλοι της Αττικής Οδού ενημέρωσαν την αστυνομία για έναν οδηγό που είχε ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του σε σταθμό διοδίων και παρενοχλούσε τους άλλους οδηγούς.

Όταν στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, ο οδηγός έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και επιχείρησε να διαφύγει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες βγήκε από την Αττική Οδό από τον κόμβο Κηφισίας και από εκεί ξεκίνησε μια τρελή καταδίωξη.

Ο οδηγός, ο οποίος όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν σε κατάσταση μέθης, κατάφερε να φτάσει μέχρι το κέντρο της Αθήνας.

Στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με τη Ριζάρη έχασε τον έλεγχο του Fiat Panda το οποίο οδηγούσε, προσέκρουσε στα κολωνάκια αλλά συνέχισε την πορεία του. Συνεχίζοντας να κινείται στο καθοδικό ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας έκανε αριστερά στην κεντρική είσοδο της Βουλής των Ελλήνων απέναντι από την οδό Ακαδημίας, πέρασε την μπάρα η οποία δεν έσπασε αλλά λύγισε και κατέληξε στο προαύλιο της Βουλής, απέναντι από το νεοκλασικό του υπουργείου Εξωτερικών, κοντά στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου και πολύ κοντά στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.

Κλείσιμο
Εκεί το όχημά του σταμάτησε με δεκάδες αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας με έναν 59χρονο οδηγό σε κατάσταση μέθης να προσπαθεί να διαφύγει από αστυνομικούς που τον καταδίωκαν και να καταλήγει στο προαύλιο της Βουλής.

Εκεί το όχημά του σταμάτησε με δεκάδες αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν.

Ο οδηγός του Fat Panda μεταφέρθηκε αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το αλκοτέστ προέκυψε ότι το ποσοστό οινοπνεύματος στο αίμα του 59χρονου ήταν 1,30, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και αγχολυτικά χάπια.

panda_arthro
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης