ΠΟΕΔΗΝ: Και το νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων
«Τα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης έχουν βγει στο ….σφυρί!!!» σχολιάζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκος
Παναγιώτα Καρλατήρα
Ολοένα μακραίνει ο κατάλογος με τα δημόσια νοσοκομεία που περιλαμβάνονται στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) ανακοίνωσε σήμερα πως ανάμεσα στα παραχωρηθέντα ακίνητα βρίσκεται και το νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.
«Τα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης έχουν βγει στο ….σφυρί!!!» σχολιάζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκος, καθώς στο Υπερταμείο έχουν περιληφθεί άλλα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης, το «Γεννηματάς» και το Ιπποκράτειο. Επίσης, στον κατάλογο των προς αξιοποίηση ακινήτων περιλαμβάνεται και το κτήριο όπου στεγαζόταν μέχρι πριν από δύο δεκαετίες το νοσοκομείο Άρτας.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, το νοσοκομείο Παπαγεωργίου εντοπίζεται στον σχετικό κατάλογο σε δύο σημεία, με ισάριθμα ακίνητα: είναι τα υπ’αριθμ. 7.152 και 7.153 ακίνητα από τα 10.119 συνολικά που παραχωρήθηκαν με κωδικούς αριθμούς κτηματολογίου 191013301010-0-0 και 191013301014-0-0.
Σημειωτέον, πως και το νοσοκομείο είναι κληροδότημα και έχει χτιστεί σε οικόπεδο που παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»