Εισαγγελέας για τις καταγγελίες περί κακοδιαχείρισης υλικού για τους πυρόπληκτους από τον Δήμο Μαραθώνα
Εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών για κακοδιαχείριση από το Δήμο Μαραθώνα του υλικού που προσφέρθηκε στους πυρόπληκτους στο Μάτι
Βασιλική Κόκκαλη
Αξιόποινες πράξεις, που μπορεί να έχουν διαπραχθεί σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης από το Δήμο Μαραθώνα, υλικού που είχε συγκεντρωθεί για τους πυρόπληκτους, αρχίζει να αναζητά αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός.
Και αυτό γιατί ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, κ. Ηλίας Ζαγοραίος -ο οποίος διενεργεί και την έρευνα για τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική- έδωσε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών για κακοδιαχείριση από το Δήμο Μαραθώνα του υλικού που προσφέρθηκε στους πυρόπληκτους στο Μάτι.
Πρόκειται για ρουχισμό, τρόφιμα, συσκευές και άλλα είδη, που είχαν συγκεντρωθεί, με στόχο να δοθούν αξιοκρατικά σε οικογένειες-θύματα της τραγωδίας της 23ης Ιουλίου.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.