Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο Θριάσιο Νοσοκομείο ένας άνδρας τον οποίο πυροβόλησαν άγνωστοι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην οδό Αντύπα 25, στην Ελευσίνα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, το θύμα, που είναι ρομά επέβαινε σε αυτοκίνητο μάρκας Μαζεράτι, μαζί με άλλους δύο ομόφυλούς του, όταν άγνωστοι τους πλησίασαν και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι, τρεις φορές.
Εως τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του θύματος, αλλά ούτε και τα πιθανά κίνητρα των δραστών. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πάντως, ότι ενδεχομένως να υπάρχει σύνδεση με το μεγάλο κύκλωμα των ρομά, και προς αυτή την κατεύθυνση στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή