«Φαντομάς» στη Μύκονο έκλεψε κοσμήματα 1,2 εκατ. δολαρίων από Σαουδάραβα πρίγκιπα
Το μέλος της αραβικής βασιλικής οικογένειας έκανε διακοπές σε πολυτελή βίλα στην περιοχή Καλαφάτης και τον προστάτευαν 15 άντρες ασφαλείας και ομάδα σεκιούριτι
Πήγε για διακοπές στη Μύκονο «φορτωμένος» με δολάρια και χρυσαφικά αμύθητης αξίας και έφυγε... ελαφρύτερος κατά 1,2 εκατ. δολάρια! Ο λόγος για έναν Σαουδάραβα πρίγκιπα, ο οποίος επισκέφθηκε το Νησί των Ανέμων και αποχώρησε με τον χειρότερο τρόπο, καταγγέλοντας ότι του έκλεψαν χρυσαφικά και κοσμήματα πολύ μεγάλης αξίας.
Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας βρισκόταν στη Μύκονο από τις 15 Αυγούστου και η κλοπή την οποία κατήγγειλε, θυμίζει σενάριο χολιγουντιανής ταινίας.
Ο πρίγκιπας διέμενε σε πολυτελή βίλα στην περιοχή Καλαφάτης και είχε συνοδεία 15 ανδρών της κρατικής ασφάλειας, αλλά και εταιρείας σεκιούριτι.
Ενώ ετοιμαζόταν να φύγει με το ιδιωτικό του αεροσκάφος για το Παρίσι , ανακάλυψε ότι κάποιος είχε μπει από ανοικτή μπαλκονόπορτα στη βίλα και είχε κλέψει τρεις βαλίτσες με πολύτιμο αντικείμενα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στις βαλίτσες που έκλεψαν από τον πρίγκιπα υπήρχαν 60 ρολόγια χειρός, χρυσά νομίσματα, χρυσά κοσμήματα και δαχτυλίδια με διαμάντια. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα 1,2 εκ. δολάρια
Ο «φαντομάς» κατάφερε να περάσει όλα τα μέτρα ασφαλείας, να διαφύγει της προσοχής 20 και πλέον εκπαιδευμένων ατόμων, να ανέβει στο δωμάτιο, να εισχωρήσει από την μπαλκονόπορτα και να φύγει δίχως να τον αντιληφθεί κανείς.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.