Ένας άνδρας ηλικίας 25 ετών έχασε τη ζωή του μετά το βράδυ της Τετάρτης όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στα βράχια στο λόφο του Φιλοππάπου.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ νωρίτερα μαζί με μια 23χρονη κοπέλα από την Πορτογαλία είχαν πέσει θύμα ληστείας από αγνώστους που με αιχμηρό αντικείμενο τους απείλησαν και τους άρπαξαν χρήματα και προσωπικά έγγραφα.
Ο άτυχος 25χρονος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ενώ θεωρούν ότι φως στην υπόθεση θα ρίξει η κατάθεση της κοπέλας που ήταν μαζί με τον άτυχο άνδρα.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.