Καστοριά: Έγδυσαν» οικοδομή και άρπαξαν τις σωληνώσεις
Οι κλεμμένες σωληνώσεις συνολικού βάρους 84 κιλών αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της οικοδομής, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, που παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών
Προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλά δεν τα κατάφερε ένας 36χρονος αλλοδαπός μη νόμιμος μετανάστης που «έγδυσε» ένα υπό κατασκευή κτίριο σε περιοχή της Καστοριάς, μαζί έναν 42χρονο Έλληνα.
Ο Αλβανός «κυνηγός» χαλκού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη έχοντας μαζί του δυο τσουβάλια που περιείχαν το μερίδιό του από τις χάλκινες σωληνώσεις που είχε κλέψει μαζί με τον συνεργό του. Ο 42χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκαν άλλα πέντε τσουβάλια με χάλκινους σωλήνες!
Οι κλεμμένες σωληνώσεις συνολικού βάρους 84 κιλών αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της οικοδομής, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, που παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς και τους απαγγέλθηκε κατηγορία για κλοπή.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.
Στα φετινά 2026 Zero Waste HoReCa Awards, που υποστηρίζονται από το The Coca-Cola Foundation και αναδεικνύουν επιχειρήσεις που έχουν κάνει πράξη το βιώσιμο και υπεύθυνο επιχειρείν στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Καφεστίασης.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.