Λέρος: Τι λέει το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» για την εξέταση που είχε γίνει στην ανήλικη

Λέρος: Τι λέει το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» για την εξέταση που είχε γίνει στην ανήλικη

Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν οι αποκαλύψεις και οι νέες πληροφορίες σχετικά με την είδηση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα τις τελευταίες μέρες

leros
Η Λέρος προσπαθεί να συνέλθει από τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τους γονείς, που βίαζαν τα παιδιά τους. Οι γονείς, φέρονται να παραδέχτηκαν ότι βίαζαν τα παιδιά τους και μάλιστα, φέρονται να είπαν ότι το απολάμβαναν κιόλας! Ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά τους, είναι και ένα με νοητική υστέρηση, το οποίο σύμφωνα με καταγγελίες, έσπαγαν στο ξύλο.

Σε μια τελευταία εξέλιξη, το νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την εξέταση που είχε γίνει πέρυσι στην ανήλικη της οικογένειας.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Η ανήλικη Μ.Δ. προ έτους προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» κατόπιν Εισαγγελικής Παραγγελίας για παιδοψυχιατρική εκτίμηση και πλήρη ιατρικό έλεγχο, κατόπιν εκθέσεως της Κοινωνικής Υπηρεσίας Κ.Θ.Κ.Υ. Λέρου.

Κατά το διάστημα της νοσηλείας της ανήλικης στο Νοσοκομείο από τον ιατρικό έλεγχο δεν προέκυψε κάτι το παθολογικό. Από την παιδοψυχιατρική αξιολόγηση διαπιστώθηκαν συνθήκες ενδοοικογενειακής δυσλειτουργίας, μη συνδεόμενες με ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Το παιδί επέστρεψε στο οικογενειακό περιβάλλον με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελίας Κω σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία της Λέρου και με την προϋπόθεση η ανήλικη να παρακολουθείται από Ψυχολόγο και η οικογένεια να βρίσκεται υπό την εποπτεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας Λέρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης