«Πνίγηκε» η Ηλεία από τις σφοδρές βροχοπτώσεις - Δείτε εικόνα από drone

«Πνίγηκε» η Ηλεία από τις σφοδρές βροχοπτώσεις - Δείτε εικόνα από drone

Προβλήματα στην εθνική οδό Πύργου-Τρίπολης, στο ύψος της διασταύρωσης του Στρεφίου και στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της κοινότητας Καλλίκωμο

ilia-plimira-1
Πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφονται σε περιοχές της Ηλείας, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην εθνική οδό Πύργου-Τρίπολης, στο ύψος της διασταύρωσης του Στρεφίου και στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της κοινότητας Καλλίκωμο.

Ηλεία: Πλημμυρισμένο τοπίο η Σαλμώνη


Όπως προσέθεσε ο αντιπεριφερειάρχης, στις περιοχές αυτές βρίσκονται μηχανήματα, ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία, ενώ σημείωσε ότι καταγράφονται σποραδικά προβλήματα, τόσο στο επαρχιακό, όσο και στο δημοτικό οδικό δίκτυο.

Κλείσιμο


Επίσης, ο κ. Γεωργιόπουλος είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα, έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην κοινότητα Λατζόι του δήμου Πύργου, καθώς και σε άλλες κοινότητες της δημοτικής ενότητας Ωλενίας.





Όσον αφορά την αντιμετώπιση της κατάστασης, ο αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι υπάρχει συνεργασία με τους δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, ώστε να υποβληθεί αίτημα στη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να κηρυχθούν δημοτικά διαμερίσματα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, patrisnews.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης