Πάτρα: Προσαγωγές και ευρήματα για τη δολοφονία του Αφγανού

Πάτρα: Προσαγωγές και ευρήματα για τη δολοφονία του Αφγανού

Σκοτώθηκε από σφαίρα κατά τη διάρκεια συμπλοκών στις οποίες συμμετείχαν κάπου 200 άτομα, στο πλαίσιο άτυπης βεντέτας μεταξύ δυο διαφορετικών ομάδων μεταναστών

patra-sillipseis
Με συνεχείς προσαγωγές και με την εργαστηριακή εξέταση των ευρημάτων από την συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας, προσπαθούν οι αστυνομικοί να επιλύσουν το μυστήριο του θανάτου του νεαρού Αφγανού από πυροβολισμό.

Από τους 11 μετανάστες που έχουν προσαχθεί και ανακρίθηκαν, επιβεβαιώθηκε ότι ο πετροπόλεμος και οι συμπλοκές στις οποίες συμμετείχαν κάπου 200 άτομα έγιναν στο πλαίσιο άτυπης βεντέτας μεταξύ δυο διαφορετικών ομάδων μεταναστών, που η μια έχει ως κατάλυμα την ΑΒΕΞ και η άλλη το πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου.

Ωστόσο, κανείς δεν αποκαλύπτει ποιος πυροβόλησε τον 20χρονο (κατ΄ άλλους 17χρονο) Αφγανό, παρ’ όλο που τον ξέρουν.

Στο σημείο της συμπλοκής, βρέθηκαν δύο κάλυκες, τέσσερα φυσίγγια και μία μεταλλική βέργα που εστάλησαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Παράλληλα, συνεχίζεται η επεξεργασία του βίντεο που δείχνει ότι ο άτυχος νεαρός πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αρχηγό της ομάδας του στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ στόχευε αντίπαλο!

Οι ειδικοί προσπαθούν να εξασφαλίσουν καθαρή εικόνα του προσώπου του δράστη για να τον αναζητήσουν βάσει αυτής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης