Διαμαρτυρία στο Δρομοκαΐτειο - «Έχτισαν» την είσοδο με τσιμεντόλιθο

vari1

Οι διαδηλωτές έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό της εφημερίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου «Δρομοκαΐτειο» με αφορμή τις αλλαγές που επέρχονται στη λειτουργία των ψυχιατρικών νοσοκομείων και συγκεκριμένα στη μεταφορά των μονάδων ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και των κέντρων ψυχικής υγείας στις υγειονομικές περιφέρειες.

Η ΠΟΕΔΗΝ, που στηρίζει τη σημερινή κινητοποίηση, αναφέρει πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι η «παραχώρηση της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης (Ξενώνες - Οικοτροφεία – Κέντρα ψυχικής Υγεάς) αρχικά στις ΥΠΕ και στη συνέχεια σε ΜΚΟ και ΑΕΜΥ αλλά και την κατάργηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των κλινών που διατίθενται για την εφημερία, οδηγώντας τους χρήστες υπηρεσιών στα χέρια ιδιωτικού τομέα και τους εργαζόμενους σε αβέβαιο εργασιακό μέλλον.

Μπροστά στις πρωτοφανείς αυτές μεθοδεύσεις οι εργαζόμενοι δεν θα παραμείνουν θεατές των εξελίξεων».

Οι διαδηλωτές αυτή την ώρα έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό της εφημερίας φράζοντας την είσοδο του νοσοκομείου με τσιμεντόλιθους ενώ στην είσοδο έχουν υψώσει ένα πανό στο οποίο αναγράφεται «κλειστό λόγω μνημονίων».

Γιαννάκοςxtisimosd1
xtisimosd2
xtisimosd3
xtisimosd4ΣΧΟΛΙΑ (2)

Τόσα είδαμε

Αυτόν με το μυστρί μπορεί να τον δούμε και Υπουργό Υγείας μια μέρα.

Δεν νομίζω Τάκη

Μπα σε καλό σου μεπνιξες!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xasis

Σε επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών από πολλές υπηρεσίες της Μακεδονίας και σκύλων εκπαιδευμένων στην ανίχνευση ναρκωτικών, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί και τέσσερις Έλληνες ηλικίας 26 ως 63 χρόνων