Βαριά ποινή και πρόστιμο σε φυγόποινη για παράνομο τζόγο

Βαριά ποινή και πρόστιμο σε φυγόποινη για παράνομο τζόγο

Σε βάρος της εκκρεμούσε τριετή φυλάκιση και 155.000 ευρώ πρόστιμο

Βαριά ποινή και πρόστιμο σε φυγόποινη για παράνομο τζόγο
Τον δρόμο για το... κελί έδειξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας σε μια 40χρονη Ελληνίδα που είχε καταδικαστεί δυο φορές για παράνομο τζόγο, αλλά δεν είχε εκτίσει τις ποινές που της είχαν επιβληθεί και, εκτός από την φυλάκιση, περιλάμβαναν και ιδιαίτερα τσουχτερό πρόστιμο!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν την 40χρονη όταν διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, με τις οποίες της είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών, καθώς και συνολική χρηματική ποινή 155.000 ευρώ που θα πρέπει να καταβάλλει!

*** Στην Καλαμπάκα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 50χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

*** Ανάλογη καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, εκκρεμούσε και σε βάρος ενός 37χρονου Έλληνα ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στη Σπάρτη και συνελήφθη.

*** Στη Σπάρτη, συνελήφθη και ένας 30χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης