LIVE

Κορωνοϊός

Επιμένει στο «φτύστε τους» για τους ομοφυλόφιλους ο Αμβρόσιος

amvrosiosl

Νέα επίθεση σε Κοντονή και ΣΥΡΙΖΑ 

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή εξαπολύει μέσω επιστολής του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος μετά την ακύρωση της αθωωτικής απόφασης του δικαστηρίου Αιγίου για τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφίλων και την διεξαγωγή της εκ νέου στο Εφετείο. Μάλιστα εξακολουθεί να επιμένει για το «φτύστε τους»…

Την επιστολή που είναι σε ιδιαίτερα σκληρό ύφος την κοινοποίησε και στο προσωπικό του ιστολόγιο.

Ολόκληρη η επιστολή 

ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΚΟΝΤΟΝΗ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ!

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΣΤΑΥΡΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗΝ

ΥΠΟΥΡΓΟΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


Κύριε Υπουργέ,

________Αυτή είναι η δεύτερη ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ μου. Παρακαλώ, να δεχθήτε τα ολοκάρδια συγχαρητήριά μου! Η δημόσια γενομένη παρέμβασή Σας στο έργο της «ανεξάρτητης» Δικαιοσύνης έφερε το ποθητόν σε Σας αποτέλεσμα! Ακυρώθηκε, κατόπιν της δημοσιευθείσης Εφέσεως, η απαλλακτική δι' ημάς Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αίγίου, (Δικάσιμος της 15ης Μαρτίου 2018). Δι' αυτής, επαναλαμβάνω, είχα κηρυχθή ΑΘΩΟΣ των γνωστών κατηγοριών περί ρατσισμού, δημόσιας υποκίνηση βίας, κατάχρησης εκκλησιαστικού αξιώματος κλπ., κατόπιν Μηνύσεως εννέα (9) Ομοφυλοφίλων!

_______Εύγε, λοιπόν, και πάλιν εύγε! Πλήν όμως

1. Εκ των πραγμάτων αναδεικνύεσθε ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ των Gays!

2. Διά των παρανόμων επεμβάσεών Σας μολύνετε το τιμημένο Σώμα των Δικαστών!

3. Εάν είσθε ΔΙΚΑΙΟΣ πρέπει να ζητήσετε και την Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, διά της οποίας -πολύ σωστά άλλωστε- αθωώθηκε ο Υπουργός Αμύνης κ. Πάνος Καμμένος! Εκείνος εβαρύνετο με μια πιό βαρειά κατηγορία! Ο κ. Υπουργός, αναφερόμενος σε συγκεκριμένο πρόσωπο, τον γνωστό κ. Πάχτα, είπε προς τους οπαδούς του, καί μάλιστα φωναχτά, τα λόγια «λιντσάρετέ τον»! Αυτή δηλ. όχι μόνον ήταν μια προτροπή πολύ πιό βαρειά, αφού το λυντσάρισμα περιέχει και την χειροδικία, αλλ' επί πλέον αναφερόταν και σε συγκεκριμένο πρόσωπο! Εμείς, αντιθέτως, εγράψαμε το «φτύστε τους», που έχει αποκλειστικά και μόνον συμβολική σημασία, σημαίνει δηλ. «περιφρονείστε τους», η δε προτροπή μας δεν είχε στόχο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΠΡΌΣΩΠΟ, αλλά ήταν γενική και είχε μεταφορική έννοια!

_______Εάν, λοιπόν, είσθε ΔΙΚΑΙΟΣ, τότε πρέπει πολύ περισσότερο να ακυρώσετε και την απαλλακτική Απόφαση, που αναφέρεται στον κ. Καμμένο!

_______Και στη Θεσσαλονίκη τό Δικαστήριο απεφάνθη, ότι «η επίμαχη φράση ειπώθηκε καθ' υπερβολή και μεταφορικά και όχι με την κυριολεκτική της έννοια».

_______Εάν δεν το πράξετε, τότε ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να έχετε το αξίωμα του Υπουργού της Δικαιοσύνης! Ένας αποδεδειγμένα μεροληπτικός άνθρωπος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ!

4. Κάποιος χριστιανός γράφει για όλους εσάς: «Δέν ήξερα, ότι είχαμε κόκκινη χούντα. αλλά με τις εξελίξεις επί του θέματος καταλαβαίνω πως ό,τι δεν βολεύει την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ αποφασίζουν και διατάζουν να γίνει αυτό που θέλουν. Αλλά τίποτε δεν είναι τυχαίο και όλα γίνονται βάσει προμελετημένου σχεδίου.......Η Θρησκεία, που θέλουν να την εξαφανίσουν και αυτήν από τον χάρτη, ώστε να μη υπάρχει κανένας θεσμός που να θυμίζει ό,τι ελληνικό» Θοδωρής Π... (βλ. Ελεύθερη Ώρα, 28.03.2018, σελ. 3). ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ!

5. Και κάτι ακόμη. Εμεις οδηγηθήκαμε στο εδώλιο του κατηγορουμένου επειδή εγράψαμε τα λόγια «φτύστε τους»! Οι αντίδικοί μας κατά την ημέραν της δίκης, αλλά μετά από την 15ην Μαρτίου, διέπραξαν τα εξής αδικήματα:
Επετέθησαν εναντίον προσώπων εδώ στο Αίγιο,

Έσπασαν τζάμια του Δικαστικού Μεγάρου,

Έγραψαν υβριστικά συνθήματα εναντίον μας στους δρόμους και σε τοίχους του Αιγίου,
Κατέβασαν τήν Ελληνική Σημαία στα Υψηλά Αλώνια και ανύψωσαν την δική τους, τήν σημαία των Gays,
Εβεβήλωσαν ιερούς Ναούς στο Αίγιο, στην Αθήνα και αλλαχού,

Στην Ξάνθη ανήρτησαν αφίσσες με προσβλητικό περιεχόμενο εναντίον μας (με γυναικείες ....ζαρτιέρες)!!!! ,
Στην Πάτρα ανέβασαν στις κολώνες του Δήμου φωτογραφία μας με την προτροπή «φτύστε τον»!
Απορώ:

Το «φτύστε τους» ήταν πολύ βαρύτερο από όλα αυτά;

6. Σας ερωτώ, λοιπόν, όλα αυτά δεν είναι αξιόποινες πράξεις; Γιατί τις παραβλέπετε; Γιατί τις αφήνετε ατιμώρητες; Αν είσθε δίκαιος, και μάλιστα άν είσθε «παλληκάρι», Σας προκαλώ: δώστε εντολή να γίνουν έρευνες και συλλήψεις! Οι δράστες δεν κρύβονται! «Από τη χθεσινή μέρα θα επιθυμούσαμε ....να χαιρετίσουμε τη δυναμική κινηματική παρουσία έξω από το Δικαστήριο, αλλά και την πορεία που έλαβε χώρα το μεσημέρι στους δρόμους του Αιγίου και κατέληξε στην Μητρόπολη. Κατά τη διάρκεια της πορείας μοιράστηκε υλικό σε περαστικούς και ακούστηκαν συνθήματα υποστήριξης στους δρόμους της πόλης». Θέλετε τα ονόματά τους; Μας τα γράφουν μόνοι τους!

«Οι Οργανώσεις:
Colour Youth-Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας.
Ομοφυλόφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας[ΟΛΚΕ
Athens Pride-Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας
Πολύχρωμο Σχολείο
10% - Σύνθεση-Ενημέρωση, Ευαισθητοποίηση, Έρευνα,
Proud seniors Greece: Ομάδα Υποστήριξης ΛΟΑΤΚΙ Ατόμων ηλικίας 50+
Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ Εργασιακής Υποστήριξης»
gays_Panagia_Faneromeni

(βλ. https://avmag.gr/gr/86183 της 27.03.2018)

Κύριε Υπουργέ, θα ενεργήσετε κάτι; Αν όχι, τότε για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε, όχι μόνον ότι είσθε ΑΔΙΚΟΣ, αλλά και ότι τρέφετε μίσος κατά της Εκκλησίας μας! Μίσος εναντίον των εκπροσώπων της! Μίσος εναντίον μου! «Ιδού, λοιπόν, η Ρόδος, ιδού και τό πήδημα»! Έργάτης της Δικαιοσύνης ή Προστάτης των Gays;

7. Έλληνες Αδελφοί, κυττάξτε ποιοί μας κυβερνούν!
_______Η κατάσταση είναι εξαιρετικά απελπιστική! Ο Χριστός μας και η Ελλάδα μας ευρίσκονται υπό διωγμόν! Να πως την περιγράφει η ΕΣΤΙΑ: «Οι Καθηγητές (της Νομικής Σχολής του Π.Α.) κάνουν λόγο για «κατάσταση βαρειάς παρανομίας», όπως διακίνησις ναρκωτικών, ενώ ορισμένες πράξεις έχουν κακουργηματικό χαρακτήρα. Εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια για την «διαστροφή της έννοιας του ασύλου, το οποίον δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για την παράνομη συγκάλυψη κακουργηματικών πράξεων, που καθημερινά τελούνται εντός καί εκτός του κτιρίου της Νομικής Σχολής». Τέλος, υπενθυμίζουνν ότι στον χώρο, που άλλοτε δόθηκαν αγώνες για τη δημοκρατία και την ελευθερία σήμερα «μακροημερεύει ένα άντρο παρανομίας» (βλ. ΕΣΤΙΑ, φ. της 28.03.2018 σελ. 1).

8. Κύριε Υπουργέ να Σας ευχηθώ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Θα το δεχθήτε; Μακάρι! Και να διορθωθήτε!

Με τιμή και αξιοπρέπεια
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (100)

Ααπορια

Τι ΚαΡΚΙΝΩΜα επιθετικο με τους 30 Παπαδες και τον παληογερο ειναι αυτο που συμβαινει στην Αιγιαλεια. Τοοοοοσα πολλα εχουν φαει οι αρουραιοι ? Ελληνικη δημοκρατια "ΠΟΘΕΝ εσχες " για παπαδαριο δεν υπαρχει ?

Κριτων

Αθωος λογω ανοιας, αλτσχα ι μερ και βλακεια. ΠΑντως τον φοβουνται ο αιγιωτες • οποιος παει να τα βαλει με δαυτον ορμανε κατι καρα κ λια και θα σου καψουν το σπιτι η θα σου βγαλουν μα συφαντια κ αντε να καθαρισεις.

Αληθης

Επιμενει ακομα στο " φτυστε τους,," τον ανεχεται το κρατος ; Αυτες τις βλακειες της ανεξαρτητης δικαιοσυνης ,βλεπουν οι κακοι οι γειτονες . Συλληψη του πριν πει η γραψει κι αλλες βλακειες.Οι αρμοδιοι τι λενε στα αντεθνικα αυτα παραληρηματα .Μαζεψτε τον κατ οικον περιορισμος .Αλλιως φταιει η πολιτεια ,για οτι ρατσιστικο πει η γραψει .Και ο δημαρχος ,θα μου πεις αυτος καταντησε την πολη χαβουζα !

Εισαγγελεας

Βεβαια εντολη συλληψης του ,τωρα πριν ριξει κι αλλες φωτιες .

Ατυχεστατη δικη .Μπουρδουκλθηκαν

Νομιζαν οτι βρισκονται σε εκκλησιαστικο δικαστηριο .Ευγε βεβαισ στην Πσναξια Υπερασπιση Μπεσκο και Οπλαντζακη ,τις πεξανε μονοτερμα απο αλλο ξεκινησε το θεμα στον Κολοκωτρωνη τις εφτασαν ,φοβισμενες η δεν πληρωνονται αξιοπεπως !μια απλη πολιτικη δικαζοταν.Aσ την χωριζαν σε δυο σκελη το πολιτικο και το εκκλησιαστικο ,εκτος γυναικες αδιαθεσιες , η απειρες θα ταν ποιος να τις ελεγξει διαφθορα ,χρονια μουχλα. T,η

Αχαριστος

Γιατι να αναθεματισει το Αιγιο που τον στηριξε τοσα χρονια ,να μετανοησει και να κανει στους επιταφιους ειδικη ευχη να βρεθει τοπος για τα σκουπιδια του Αιγιου και για την αλλη πληγη τις τσουχτρες .Ερχεται καλοκαιρι μας δυσφημισε με τις κακιες του ας κανει οτι μπορει να γλυτωσουμε τουλαχιστον απο την πρωτη πληγη που ειναι ο ιδιος ο φασιστας.

Αντιγονος

Σεβασμιωτατε καλα εκανες και καταραστηκες τους αχαριστους συμπολιτες μας .Σκουπιδια τους εκανες οπως κι ολη η πολη δεκα χιλιαδες τονους σκουπιδια μεγαλοβδομαδιατικα μας αφησες.Χαβουζα τους εκανες τους αναθεματισες.Συγχωρεσε τους εστω και δυο μερες τον επιταφιο να βγαλουμε !

Αποστολης

Θα βγαλει κι εναν δεκαρικο λογιδριο εναντιον του ΣΥΡΙΖΑ ,στον επιταφιο , γιατι ηταν κρυφη τοσα χρονια και του αποκαλυφθηκε η διαμετρος και οι αλοιφες που του βαζουν για επουλωση του ανοιγματος της διαμετρου .Μακακες οσοι δεν φυγουν συνεργοι του φασιστομουτρα .

Ουστ

Ρεζιλι της ορθοδοξιας ,σκουριασμενο καταλοιπο μας εκανες να σιχαθουμε την ορθοδοξη ιστορια μας.

Αργιτης

Μεγαλειοτατε καισαρα της Αιγιαλειας! Μας εκανες με τις πραξεις σου ΝΑ ΣΥΧΘΟΥΜΕ την προγονικη μας εκκλησια .

Ρενος

Γλυκια που ειναι η ΕΞΟΥΣΙΑ της ΑΓΙΑΣ ΕΔΡΑΣ ,τι να την κανει την ΖΩΗ ,ΑΝ συνταξιοδοτηθει στα 80 ,Αραχτος και λαιτ ο δεσποτας! Γεια χαρα νταν ,τι αναγκη εχεις εσυ οσο καθεσαι τοσο θα ζεις ,ελεω Θεου και παπαρες.Αμην.Γραφτους ολους δεσποτα ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορεις και κανονιζεις και τα δικαστηρια !Παλι Αθωος θα βγεις !

Τσιπουρακια

Τα πινει τωρα εθεαθη σε χωριο του Αιγιου με αλλους τρεις παπαδες κι εναν λαικο .ο οδηγος του ειναι .Τι τρωνε δεν μου ειπαν.

Ξηλωμα

Εδω και τωρα ΞΗΛΩΜΑ στο καθεστως Αιγιαλειας αμβροσιου ,βρωμισε η πολη πηγα για πασχα κι εφυγα ΤΟΝΟΙ σκουιπιδια .ο Αμβροσιος ειναι κατα τα φαινομενα ο πρωτος , αυτος ευθυνεται αυτος συγκαλει τις συσκεψεις .Οι παπαδες να τα μαζεψουν γρηγορα βρωμαει η πολη τι Ανασταση θα κανουμε.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης