Τηλεοπτικές άδειες: Νέα καθυστέρηση για την αποσφράγιση των φακέλων – Την Τρίτη η διαδικασία

Τηλεοπτικές άδειες: Νέα καθυστέρηση για την αποσφράγιση των φακέλων – Την Τρίτη η διαδικασία

Δεύτερη αλλαγή στην ημέρα αποσφράγισης των φακέλων έδωσε το ΕΣΡ

Για την Τρίτη τελικά μετατίθεται η διαδικασία αποσφράγισης των φακέλων υποψηφιότητας για τις τηλεοπτικές άδειες, όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ). 

Η διαδικασία προσδιορίστηκε για τις 9 π.μ.. «λόγω της νέας εξαγγελθείσας απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς τη Δευτέρα, 15/1/2018». 

Πρόκειται για τη δεύτερη μετάθεση της διαδικασίας, που αρχικά επρόκειτο να γίνει την Παρασκευή και επαναπρογραμματίστηκε επίσης λόγω της απεργίας. 

Κατά τη διαδικασία αποσφράγισης, θα ανοίξουν οι φάκελοι των υποψηφιοτήτων, με βάση τη χρονολογική σειρά που έχουν κατατεθεί. Παράλληλα, θα γίνει ένας σύντομος έλεγχος για να διαπιστωθεί εάν οι φάκελοι εμπεριέχουν τα απαραίτητα στοιχεία για να εγκριθεί η συμμετοχή. 

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με ανακοινώσεις. Αμέσως μετά, ακολουθεί η φάση του ειδικού ελέγχου, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα διαρκέσει από 1,5 έως 3 μήνες. 

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Μάνος

Το λαμόγιο , του λαμόγιου , ω λαμόγιο ! Τα πολλά λαμόγια , άσε είναι τόσα πολλά που δεν κλίνεται!

SIAP4

Στην εποχή του internet και του youtube ποιος ασχολείται με τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

aigaio-1

Η αισθητή βελτίωση των καιρικών συνθηκών στη θαλάσσια περιοχή όπου εντοπίστηκε το ηχητικό σήμα του καταγραφέα πρόσκρουσης, επέτρεψε στο ωκεανογραφικό σκάφος «Αιγαίο» να καταπλεύσει στην περιοχή και να ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες