Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε για μια ακόμα χρονιά ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης, στο Αρκαλοχώρι, οφείλεται φυσικά στην πολλή δουλειά και τις εμπνεύσεις των διοργανωτών!
Πρωταγωνίστρια ωστόσο του μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονός δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την αξιολάτρευτη "γιαγιά του Ημιμαραθωνίου" που έγινε γνωστή σε όλη τη χώρα χάρη στο σποτάκι που την έδειχνε να χρησιμοποιεί το ...τάμπλετ!
Κλείσιμο
Η 84χρονη Ελένη Βλαστού από τα Ρουσοχώρια δεν έμεινε μόνο εκεί...
Βρισκόταν από νωρίς το πρωί της Κυριακής στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου και φυσικά αποτέλεσε το πλέον φωτογραφημένο πρόσωπο της διοργάνωσης.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών