Απαγωγή Λεμπιδάκη: Οι απαγωγείς ζητούν τώρα 18 εκατ. ευρώ

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Οι απαγωγείς ζητούν τώρα 18 εκατ. ευρώ

Ξεκίνησαν ζητώντας 100 εκατ. ευρώ, έριξαν το ποσό στα 30 εκατ. και με νέο τους μήνυμα στην οικογένεια του επιχειρηματία ζητούν ακόμα λιγότερα χρήματα - Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Οι απαγωγείς ζητούν τώρα 18 εκατ. ευρώ
Νέα δεδομένα παίρνει η υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη μετά την εξέλιξη που φέρνει πιο κοντά την απελευθέρωση του επιχειρηματία και δείχνει, έστω και αμυδρά, ένα φως στην άκρη του τούνελ.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Cretalive, οι απαγωγείς με νέο μήνυμα που έστειλαν στην οικογένεια του επιχειρηματία έριξαν κι άλλο τις απαιτήσεις τους,
από τα 30.000.000 ευρώ στα 18.000.000, δείγμα πως και οι ίδιοι κατανοούν πως είναι αδύνατο πλέον να πάρουν τα χρήματα που απαιτούσαν. 

Κλείσιμο
Βέβαια οι πληροφορίες θέλουν την οικογένεια να μην έχει διαφοροποιηθεί από το ποσό που αρχικά είχε συγκεντρώσει (το ποσό δεν υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ) ωστόσο το γεγονός ότι και εκείνοι έριξαν κι άλλο τις απαιτήσεις τους δείχνει πια εμφανώς πως και οι ίδιοι έχουν πειστεί πως η οικογένεια δεν έχει τη δυνατότητα καν να πλησιάσει τα εξωπραγματικά ποσά που ζητούσαν αρχικά (θυμίζουμε πως ξεκίνησαν από τα 100 εκατ.  ευρώ).

Αντιδράσεις από την πλευρά της οικογένειας δεν υπάρχουν ακόμη, ωστόσο είναι σίγουρο πως η εξέλιξη αυτή φέρνει πιο κοντά την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, από μια ομηρία που σε λίγες ημέρες μπαίνει στον 7ο μήνα της και που κρατά σε αγωνία όλη την τοπική κοινωνία και πρωτίστως την οικογένεια του επιχειρηματία που ζει απίστευτες στιγμές όλο αυτό το διάστημα.

Πηγή: Cretalive
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης