Όπως δήλωσε μια γυναίκα, κάτοικος της περιοχής στον Ant1, περίπου την ίδια ώρα που το άτυχο παιδάκι έπεφτε νεκρό από σφαίρα, μια άλλη αδέσποτη βολίδα περνούσε «ξυστά» από δίπλα της και από τύχη δεν την τραυμάτισε. Η γυναίκα βρισκόταν λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά, στο μπαλκόνι του σπιτιού της, όταν είδε μια βολίδα να καρφώνεται δίπλα της. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που μετέδωσε το ρεπορτάζ, η σφαίρα χτύπησε πρώτα στην τέντα του σπιτιού και πιθανώς σε κάποιο μεταλλικό μέρος και εξοστρακίστηκε περνώντας δίπλα από τη γυναίκα.
Οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται στα όρια τους και συνεχώς δείχνουν στους δημοσιογράφους που επισκέπτονται την περιοχή για το ρεπορτάζ κάλυκες που βρίσκουν καθημερινά έξω από τα σπίτια τους, στους δρόμους που περπατούν, ακόμα και στα σχολεία, με τα περιστατικά που αποκαλύπτονται να είναι ατέλειωτα.
Κλείσιμο
Σήμερα αναμένεται νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 18:00 στην πλατεία Καράβου στις Αχαρνές.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.
Στα φετινά 2026 Zero Waste HoReCa Awards, που υποστηρίζονται από το The Coca-Cola Foundation και αναδεικνύουν επιχειρήσεις που έχουν κάνει πράξη το βιώσιμο και υπεύθυνο επιχειρείν στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Καφεστίασης.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.