Άγριο έγκλημα στη Φθιώτιδα: Ψάχνουν το Rover του 57χρονου που δολοφονήθηκε με 12 μαχαιριές

Άγριο έγκλημα στη Φθιώτιδα: Ψάχνουν το Rover του 57χρονου που δολοφονήθηκε με 12 μαχαιριές

Το θύμα φέρεται να συνέφαγε μαζί με τον δολοφόνο του, ο οποίος αφού τον σκότωσε διέφυγε με το ΙΧ του, ένα γκρι Rover με φιμέ τζάμια


Άγριο έγκλημα στη Φθιώτιδα: Ψάχνουν το Rover του 57χρονου που δολοφονήθηκε με 12 μαχαιριές
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η έρευνα για την άγρια δολοφονία 57χρονου άντρα από τη Γλυφάδα τα ξημερώματα της Κυριακής στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν στοιχεία και μαρτυρίες προσπαθώντας να συμπληρώσουν τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στον
δολοφόνο. Αυτό που γνωρίζουν μετά βεβαιότητος είναι ότι ο δολοφόνος ήταν παρέα με το θύμα στο αυτοκίνητό του και μάλιστα διέφυγε με αυτό αφού τον δολοφόνησε με ιδιαίτερη αγριότητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ένα Rover χρώματος γκρι με φιμέ τζάμια. Είναι το αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο φαίνεται ότι διέφυγε ο δολοφόνος αφού τον σκότωσε.
Κλείσιμο

Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι θύμα και δράστης ταξίδεψαν μαζί από Αθήνα για την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου το βράδυ το Σαββάτου, με το αυτοκίνητο του θύματος.

Μάλιστα το γκρι Rover με τα φιμέ τζάμια αργά το βράδυ του Σαββάτου εθεάθη στα Καμένα Βούρλα όπου το θύμα φέρεται να συνέφαγε μαζί με τον δολοφόνο του.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το άγριο έγκλημα έγινε νωρίς τα ξημερώματα από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 04:00 το πρωί.



Αυτό που καλούνται τώρα να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι ποιο ήταν το πρόσωπο που ήταν μέσα στο γκρι Rover και τι ήταν εκείνο που όπλισε το χέρι του δολοφόνου με τόσο μίσος ώστε να διαπράξει ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα, αφού εκτός από τα χτυπήματα στο πρόσωπο και τις μαχαιριές, στη συνέχεια τον πάτησε με το ίδιο του το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το χρονικό του άγριου εγκλήματος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας πολίτης που έκανε το πρωινό του περπάτημα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου βρήκε τον άτυχο άντρα.

Στις 06:20 το πρωί στο 167χλμ της ΠΕΟ Λαμίας - Αθηνών, κοντά στο συγκρότημα «Λεβέντη», είδε πεσμένο έναν άνθρωπο.

Όταν πλησίασε έπαθε σοκ, αφού βρέθηκε μπροστα σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Στην άκρη του δρόμου ήταν πεσμένος ένας άντρας μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το θύμα έφερε 12 μαχαιριές σε κοιλιά και στήθος, μώλωπες στα μάτια, ενώ είχε σημάδια από ρόδες αυτοκινήτου, καθώς φαίνεται πως ο δράστης ή οι δράστες τον πάτησαν κατά τη διαφυγή τους για να τον αποτελειώσουν.



Το θύμα έχει ταυτοποιηθεί και πρόκειται για έναν άντρα από τη Γλυφάδα, βαυαρικής καταγωγής, 57 ετών, του οποίου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ενασχόλησή του ήταν οι οικοδομές. Ο 57χρονος δεν είχε πάνω επίσημα έγγραφα ή χρήματα, παρά μόνο το κινητό του τηλέφωνο. Οι αστυνομικοί μάλιστα βρήκαν το κινητό τηλέφωνο της κόρης του η οποία ζει στη Γαλλία και επικοινώνησαν μαζί της. Το θύμα δεν έχει ποινικό παρελθόν στη χώρα μας, ωστόσο εξετάζεται αν έχει απασχολήσει ευρωπαϊκές διωκτικές αρχές.

Οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να διαπιστώσουν τον τρόπο και τα αίτια θανάτου. Αν δηλαδή, το θύμα χτυπήθηκε και μαχαιρώθηκε πριν τον πατήσουν με το αυτοκίνητο. 

Πηγή: LamiaReport, TvStar




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης