Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις ασύλου έξι Τούρκων αξιωματικών

Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις ασύλου έξι Τούρκων αξιωματικών

Δείτε τι δηλώνουν μέσω της δικηγόρου τους

Άλλες έξι αιτήσεις ασύλου των Τούρκων αξιωματικών που κατέφυγαν στην χώρα μας μετά το πραξικοπήματα της 15ης Ιουλίου απορρίφθηκαν σήμερα από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών. 

Συνολικά μέχρι τώρα έχουν απορριφθεί οι αιτήσεις 7 εκ των 8 αξιωματικών με την αιτιολογία ότι είχαν ενεργή συμμετοχή στο πραξικοπήματα που αποτελεί «τρομοκρατική πράξη». Οι 8 αξιωματικοί προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση μέσω της δικηγόρου τους Σταυρούλας Τομαρά:

«Είμαστε έκπληκτοι με τις αποφάσεις της υπηρεσίας άσυλου που εκτός του ότι απορρίπτουν το δίκαιο αίτημα άσυλου μας, μας αποδίδουν τον βαρύτατο χαρακτηρισμό του τρομοκράτη ο όποιος όχι μόνο δεν τεκμαίρεται από κανένα γεγονός αλλά δεν μας έχουν κατηγορήσει ως τρομοκράτες ούτε μέσα στη χωρά μας. Ελπίζουμε η ελληνική κυβέρνηση να λάβει σοβαρά υπόψιν της τη στάση των άλλων 5 κρατών μελών της ΕΕ που έθεσαν σε καθεστώς διεθνούς προστασίας τους Τούρκους αξιωματικούς που ζήτησαν άσυλο στις επικράτειες τους μετά το πραξικόπημα».


Υπενθυμίζεται στις 21 Σεπτεμβρίου είχε απορριφθεί σε πρώτο βαθμό η αίτηση ασύλου του ενός από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.


ΣΧΟΛΙΑ (6)

DimitrisFotth

Αίσχος, άμεσα να τους δοθεί άσυλο με αντάλλαγμα όλα τα βρωμερά σχέδια του Ερντογάν

PLOYMOY

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΟΥΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΞΩ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ,.............

.

Ξεφτίλα! Ξεφτίλα! Ξεφτίλα! Ντροπή! Αυτοί οι άνθρωποι ήταν οι πρώτοι και οι μόνοι που δικαιούνταν άσυλο. Με αυτή την πράξη ο ψεύτης και το βόδι προβιβάζονται σε δολοφόνους. Πουλημένοι δικαστές-δούλοι έκαναν τη βρώμικη δουλειά. Σκουπίδια δικαστές και σκουπίδια πολιτικοί

ανεργος

Θα τους παραδώσει πίσω στον Σουλτάνο; Για τους εκτελέσει αφού τους βασανίσει προηγουμένως φρικτά; Και μετά θα μπορεί να μιλάει για δημοκρατία, για ανθρωπισμό, για δικαιώματα του ατόμου; Θα μπορεί να κοιμαται χωρίς να βασανίζεται από τη συνείδηση του (έστω αυτά τα ίχνη που διαθετει) Θα μπορεί να πάει σε οποιαδήποτε πολιτισμένη και δημοκρατική χώρα χωρίς να τον κράξουν; Είναι γνωστό πως πρόκειται για μια πολιτική αλητεία που παρασέρνει την Ελλάδα στον γκρεμό, αλλά είναι δυνατόν να αγνοεί τα στοιχειώδη του διεθνούς δικαίου; Ή έχει την ψευδαίσθηση οτι ο αποκρουστικός Σουλτάνος θα του βάλει καλό βαθμό; Είμαστε προτεκτοράτο της Νεο-Οθωμανικής ασυναρτησίας; Ας το πουν οι γελοίοι (που κάνουν τον νταή μόνο όπου τους παίρνει) αλλά που τα κάνουν πάνω τους... όταν βήξει ο ακόμα γελοιοδέστερος γείτονας-τύραννος, για να καταλάβουμε καλά τι μας περιμένει! Αλλά αυτο το γελοίο ον, ψηφίσαμε για να διαχειριστεί το μέλλον μας! Ω' τραγωδία!!Ας προσέχαμε!

βας βας

Ο Σουλτάνος διατάζει. τα γιουσουφάκια υπακούνε.

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ!!!

Η προς πάσα αντεθνική κατεύθυνση αλληλέγγυα ελληνική κυβέρνηση που δίνει πολιτικό άσυλο σε κάθε ισλαμιστικό στοιχείο (εγκληματικό και μη) που έχει μπει παράνομα στην χώρα και αφήνει ελεύθερους ("υπό επιτήρηση") πολλούς από αυτούς που είναι αποδεδειγμένα ένοχοι κακουργημάτων είναι άτεγκτη απέναντι των κακών παιδιών που στεναχώρησαν τον Σουλτάνο! Και μην μου πείτε τώρα περί ανεξάρτητης δικαιοσύνης και πράσσειν άλογα...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

aggelos

«Ο Ερντογάν δεν θέλει να διακινδυνεύσει να φανεί ότι ο τουρκικός στρατός είναι λίγος σε σχέση με την εικόνα που έχει περάσει για τη δυνατότητά του αυτή», είπε ο κ. Συρίγος, εκτιμώντας όμως και ότι «μετά τις εκλογές ξαναμπαίνουμε στο παιχνίδι, που παιζόταν ως τώρα, όπου ο μεγάλος κίνδυνος είναι στην κυπριακή ΑΟΖ»

kk_art

Σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων το μακάβριο εύρημα - Πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτυχο νεογνό βρήκε κάτω από το... φαράσι της, την ώρα που σκούπιζε, η γυναίκα που καθαρίζει την πολυκατοικία - Την έρευνα ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών

3