Άγνωστοι έριξαν χειροβομβίδα στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Παγκράτι

Άγνωστοι έριξαν χειροβομβίδα στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Παγκράτι

Από την ισχυρή έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο του συνδέσμου, έσπασαν τα τζάμια και κάηκαν τα λάστιχα σε πέντε αυτοκίνητα

Άγνωστοι έριξαν χειροβομβίδα στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Παγκράτι
Πανικός επικράτησε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα στο Παγκράτι όταν άγνωστοι έριξαν χειροβομβίδα στην είσοδο του συνδέσμου του Ολυμπιακού επί της οδού Εκφαντίδου 3.

Από την ισχυρή έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο του συνδέσμου, έσπασαν τα τζάμια και κάηκαν τα λάστιχα σε πέντε παρκαρισμένα αυτοκίνητα ενώ στο σημείο που έπεσε η χειροβομβίδα δημιουργήθηκε ένας μικρός κρατήρας.

Οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ δεν υπήρξε αναφορά για τραυματίες. 

Κλείσιμο


Κάτοικος της περιοχής που μίλησε στο protothema.gr περιέγραψε τι συνέβη: «Η έκρηξη, για χειροβομβίδα που λένε ήταν πολύ δυνατή, ίσως ήταν και το στενό του δρόμου, που βοήθησε να γίνει πιο ισχυρή. Δεν κατέβηκα κάτω, βγήκα από την βεράντα μου, δεν είδα κάτι  και ηρέμησα. Δεν προηγήθηκε κάτι ή έγινε κάποια φασαρία να δούμε κόσμο η τραυματίστηκαν η σκοτώθηκαν κάτι να έγινε. Απλά τώρα βγήκα να δω τι έχει γίνει. Είπαν άνοιξε και κρατήρας, ακούσαμε αστυνομικά ότι ήρθαν και ότι κάποια αυτοκίνητα έπαθαν ζημιές τζάμια και λάστιχα και άνοιξε και κρατήρας στα γραφεία του Ολυμπιακού».      













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης