Αντιεξουσιαστής βγάζει την κουκούλα μπροστά στα ΜΑΤ

Αντιεξουσιαστής βγάζει την κουκούλα μπροστά στα ΜΑΤ

Βίντεο καταγράφει έναν από τους κουκουλοφόρους, μπροστά στα ΜΑΤ να βγάζει την κουκούλα του, με αποτέλεσμα να δείχνει πλέον κανονικά το πρόσωπό του, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια γνωστή συνέχεια από την πλευρά της αστυνομίας

Αντιεξουσιαστής βγάζει την κουκούλα μπροστά στα ΜΑΤ
Απορίες και ερωτήματα κάθε λογής, προκαλεί το βίντεο που δημοσιεύτηκε, στο οποίο διακρίνεται πεντακάθαρα ένας κουκουλοφόρος να βγάζει την κουκούλα του μπροστά στους άντρες των ΜΑΤ και εκείνοι... απλά να κοντοστέκονται.

Το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του Mega είναι από τα σοβαρά επεισόδια που συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής επί της λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου στα σκαλοπάτια της πλατείας Συντάγματος. Σε αυτό φαίνεται πως, τα επεισόδια είναι σε εξέλιξη, με τα ΜΑΤ να τρέχουν προς τους αντιεξουσιαστές, προκειμένου να τους κυνηγήσουν. Τότε ένας από τους κουκουλοφόρους, μπροστά στα ΜΑΤ, βγάζει την κουκούλα του, με αποτέλεσμα να δείχνει πλέον κανονικά το πρόσωπό του. 

Κλείσιμο


Σε μια κίνηση που εγείρει σοβαρά ερωτήματα, ο κουκουλοφόρος ρίχνει την κάλυψή του και αψηφά το γεγονός πως μπροστά του έχει αστυνομικό, ορμώμενος πιθανώς από το γεγονός ότι μετά την πρωτοβουλία από τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο, άλλαξε εντελώς ο περίφημος «κουκουλονόμος», μετατρέποντας σε πλημμελήματα, τα κακουργήματα που διαπράττονται, όταν ο δράστης φοράει κουκούλα.

Με αυτή την αλλαγή καταργούνται στην ουσία, όλες οι επιβαρυντικές διατάξεις που θα μπορούσαν να στείλουν στη φυλακή τους κουκουλοφόρους και τη δράση τους. Όπως λένε νομικοί, όσες κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα και να συγκεντρώσουν, όσα χρόνια ποινής και αν φορτωθούν στην πλάτη, οι ποινές δεν συναθροίζονται και έτσι δεν πάνε ποτέ στη φυλακή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης