Φαήλος: Να διαχωριστεί το σύμφωνο συμβίωσης από την υιοθεσία

Φαήλος: Να διαχωριστεί το σύμφωνο συμβίωσης από την υιοθεσία

Να κοπεί το πίσω βαγόνι από το σύμφωνο συμβίωσης, που είναι η υιοθεσία τέκνων, ζήτησε ο γνωστός δικηγόρος

 Φαήλος: Να διαχωριστεί το σύμφωνο συμβίωσης από την υιοθεσία
Επιμένει στις σκληρές του θέσεις για το σύμφωνο συμβίωση και μεταξύ ομοφυλοφίλων ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ζητώντας να εξαιρεθεί ρητά η δυνατότητα (που παρέχει το σύμφωνο στα ετερόφυλα ζευγάρια) να υιοθετούν παιδιά. «Το τρένο του συμφώνου συμβίωσης έχει πίσω ένα βαγόνι, που είναι η υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους και είμαι κατά» δήλωσε στον ΣΚΑΪ. 

Χθες ο Φαήλος Κρανιδιώτης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 και έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με τον χαρακτηρισμό «αξύριστη χήρα»: «Ήταν μαύρο χιούμορ. Δεν θα έπαιρνα τίποτα πίσω. Μια δημόσια συμπεριφορά έκρινα κάνοντας καυστικό χιούμορ αλλά είναι δικαίωμα μου αυτό. Δεν υποτίμησα. Έγραψα μάλιστα πόσο μεγάλος καλλιτέχνης ήταν ο Μηνάς Χατζησάββας. Αν έχω επιλέξει όλη την ζωή μου να την ζήσω διακριτικά και έρθεις εσύ και με κάνεις βούκινο, έχω δικαίωμα να το κρίνω αδερφέ! Δεν υπάρχει καμία κατηγορία ανθρώπων που να είναι εκτός κριτικής!». 

Όλα ξεκίνησαν όταν την ημέρα της πολιτικής κηδείας του ηθοποιού, ο Φαήλος Κρανιδιώτης έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook: «Μεγάλος ηθοποιός ο Χατζησάββας. Τον έχω δει στο θέατρο κι όποτε έβλεπα στην τηλεόραση πως συμμετέχει σε σειρά, ήταν κίνητρο να τη δω. Τώρα γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη «χήρα» του; Άμα ο εκλιπών ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά, θα το είχε κάνει». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης