Φαήλος Κρανιδιώτης: Βlack χιούμορ το «αξύριστη χήρα» για τον σύντροφο του Χατζησάββα

Φαήλος Κρανιδιώτης: Βlack χιούμορ το «αξύριστη χήρα» για τον σύντροφο του Χατζησάββα

Λίγες ημέρες μετά την πολυσυζητημένη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook μιλάει για τον χαρακτηρισμό που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων 

Φαήλος Κρανιδιώτης: Βlack χιούμορ το «αξύριστη χήρα» για τον σύντροφο του Χατζησάββα
Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2Night Show»  βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Φαήλος Κρανιδιώτης, λίγες ημέρες μετά το πολυσυζητημένο σχόλιο του στο Twitter για τον σύντροφό του αδικοχαμένου Μηνά Χατζησάββα. 


Τη ημέρα της πολιτικής κηδείας του ηθοποιού, ο Φαήλος Κρανιδιώτης έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook: «Μεγάλος ηθοποιός ο Χατζησάββας. Τον έχω δει στο θέατρο κι όποτε έβλεπα στην τηλεόραση πως συμμετέχει σε σειρά, ήταν κίνητρο να τη δω. Τώρα γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη «χήρα» του; Άμα ο εκλιπών ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά, θα το είχε κάνει».

Κλείσιμο


Έπειτα από την παραπάνω ανάρτηση στα social media επικράτηση πανικός καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που τον κατηγόρησαν πως κάνει σχόλια ρατσιστικού και ομοφοβικού περιεχομένου ενώ άλλοι τάσσονταν με το μέρος του. 


Ο ίδιος στην κουβέντα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασε το συγκεκριμένο γεγονός και είπε σχετικά με τον χαρακτηρισμό «αξύριστη χήρα»:  «Ήταν μαύρο χιούμορ. Δεν θα έπαιρνα τίποτα πίσω. Μια δημόσια συμπεριφορά έκρινα κάνοντας καυστικό χιούμορ αλλά είναι δικαίωμα μου αυτό. Δεν υποτίμησα. Έγραψα μάλιστα πόσο μεγάλος καλλιτέχνης ήταν ο Μηνάς Χατζησάββας. Αν έχω επιλέξει όλη την ζωή μου να την ζήσω διακριτικά και έρθεις εσύ και με κάνεις βούκινο, έχω δικαίωμα να το κρίνω αδερφέ! Δεν υπάρχει καμία κατηγορία ανθρώπων που να είναι εκτός κριτικής!».
 

Ακόμη είπε: «Εγώ έκρινα μια δημόσια συμπεριφορά, που ήταν ότι ένας άνθρωπος επί 69 χρόνια είχε επιλέξει να είναι γνωστός μόνο για το ταλέντο του, να μην έχει κάνει ποτέ μισή δήλωση, να μην έχει δώσει ποτέ μία συνέντευξη και ξαφνικά ακούω όλο αυτό το πράγμα. Αυτό έκρινα εγώ. Με μαύρο χιούμορ θα μου πεις; Με μαύρο! Αλλά στην Ελλάδα είμαστε! Δεν ασχολήθηκα με την σεξουαλική επιλογή οποιουδήποτε που είναι δικαίωμα του. Κι εγώ έχω στο περιβάλλον μου και φίλους και πελάτες που έχουν αυτό τον σεξουαλικό προσανατολισμό και δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ατζέντα που υπάρχει πίσω από όλο αυτό όταν προβάλλεται με αυτόν τον τρόπο από αυτούς που το διαχειρίστηκαν διότι το τρένο του συμφώνου συμβίωσης έχει πίσω ένα βαγόνι, που είναι η υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους και είμαι κατά!» και συμπλήρωσε: «Στο χώρο του θεάματος οι ομοφυλόφιλοι έχουν πλεονεκτήματα και άκρες μεταξύ τους. Έχουν τις κλίκες τους. Έρχονται και θέλουν να επιβάλλουν την διαφορετικότητα τους -που είναι πλήρως αποδεκτή από την κοινωνία- ως κανονικότητα. Δηλαδή είμαστε διαφορετικοί αλλά θα μας θεωρείτε κανονικούς με το ζόρι. Δεν γίνεται αυτό!».
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης