Ιωάννινα: Πήγε να γεννήσει το δεύτερο παιδί της και πέθανε!

Ιωάννινα: Πήγε να γεννήσει το δεύτερο παιδί της και πέθανε!

Μετά τη γέννα σε ιδιωτική κλινική μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, αλλά ήταν πολύ αργά – Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου - Ένα παιδάκι πέντε ετών κι ένα βρέφος έμειναν ορφανά

Ιωάννινα: Πήγε να γεννήσει το δεύτερο παιδί της και πέθανε!
Η περασμένη Τετάρτη έμελλε να είναι μία από τις πιο χαρούμενες ημέρες της ζωής ενός ζευγαριού από τη Θεσπρωτία, καθώς την ευτυχία τους θα συμπλήρωνε ένα ακόμη μέλος στην οικογένειά τους. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ονειρεύονταν κι η μητέρα έχασε επάνω στον τοκετό τη ζωή της, αφήνοντας ένα παιδάκι πέντε ετών κι ένα μωράκι που μόλις είχε έρθει στη ζωή ορφανά. 

Η άτυχη 39χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στις μέρες της κι έτσι επισκέφθηκε μαζί με τον σύζυγό της ιδιωτική κλινική στα Ιωάννινα, προκειμένου να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Ο φυσιολογικός τοκετός έγινε το πρωί της Τετάρτης, όμως, κατά τη γέννα παρουσιάστηκαν σοβαρές επιπλοκές. Το μωράκι γεννήθηκε υγιέστατο, αλλά η μητέρα υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία. 

Οι γιατροί της ιδιωτικής κλινικής μη μπορώντας να σταματήσουν την αιμορραγία τη μετέφεραν εσπευσμένα από το χειρουργείο τους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Η χρονική απόσταση των δύο νοσηλευτικών κτηρίων υπολογίζεται μόλις στα δέκα λεπτά. Σε τέτοιες στιγμές όπου ακόμη και τα δευτερόλεπτα μετρούν, ο χρόνος αυτός ήταν καθοριστικός για τη μάχη που έδινε η 39χρονη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Κλείσιμο
Δυστυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων είχε χάσει πάρα πολύ αίμα. Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες να την επαναφέρουν στη ζωή, όμως, παρά την τιτάνια προσπάθειά τους, ήταν ήδη πολύ αργά. Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή που θα φωτίσει όλες τις πτυχές γύρω από τον θάνατο της 39χρονης.  Πηγές της ιδιωτικής κλινικής, πάντως, δηλώνουν στο protothema.gr ότι ιατρικώς έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται ο σύζυγος και η οικογένεια της άτυχης γυναίκας, που δε μπορούν να πιστέψουν πώς μία ημέρα χαράς είχε τόσο τραγική κατάληξη. Έπειτα από το πόρισμα του ιατροδικαστή, μάλιστα, αναμένεται να κινήσουν τις νομικές διαδικασίες ενάντια στην ιδιωτική κλινική και στη μαιευτήρα-γυναικολόγο που είχε αναλάβει τη γέννα της 39χρονης. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης