Αυτό υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 39χρονος Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας που παρέσυρε πάνω από 30 αυτοκίνητα προκαλώντας το θάνατο πέντε ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 30.
Ο 39χρονος που έχει συλληφθεί και κρατείται στην τροχαία Βέροιας υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα φρένα του μεγάλου οχήματος για περίπου 23χλμ., όση δηλαδή η απόσταση από τα διόδια του Πολυμύλου μέχρι το σημείο της πολύνεκρης καραμπόλας. Εκεί, στα διόδια, ήταν που παρατήρησε ένδειξη ότι τα φρένα του είχαν πρόβλημα.
Όπως υποστήριξε όλη την ώρα αυτή προσπαθούσε να μειώσει την ταχύτητα της νταλίκας κάτι που δεν κατέστη δυνατό καθώς μετέφερε 20 τόνους σταφύλι.
Κλείσιμο
Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο ευσταθούν οι ισχυρισμοί του.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.