Γιατί ο Αμβρόσιος βρέθηκε σε ιστοσελίδα τζιχαντιστών

Γιατί ο Αμβρόσιος βρέθηκε σε ιστοσελίδα τζιχαντιστών

Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και πως αυτές σχολιάζονται από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας

Γιατί ο Αμβρόσιος βρέθηκε σε ιστοσελίδα τζιχαντιστών
Η ιστοσελίδα «Jihad Watch» φιλοξενεί άρθρο με κεντρικό θέμα τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, σχετικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Τίτλος του κειμένου είναι μια φράση του ίδιου: «Έλληνας επίσκοπος: Τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι των μουσουλμάνων».

Το θέμα της ιστοσελίδας, που φιλοξενεί και φωτογραφία του Μητροπολίτη, αναφέρει στον πρόλογο: «Με πρόσχημα  το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο, η ισλαμική υπεροχή ποινικοποιείται στην Ελλάδα, όπου οι ρατσιστές με τους ισλαμιστές χρησιμοποιούν τον "ρατσισμό" για να δαιμονοποιήσουν και να περιθωριοποιήσουν όλους εκείνους που αντιτίθενται στην ύπουλη ατζέντα τους, όπως ακριβώς κάνουν στις ΗΠΑ - με τη βοήθεια  αριστερών και χρήσιμων... ηλιθίων».


Κλείσιμο


Αμέσως μετά, παραθέτονται φράσεις από τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Αμβρόσιου κατά του αντιρατσιστικού:  

«Από αύριο το πρωί µε το αντιρατσιστικό νοµοσχέδιο, όποιος µιλά για την πατρίδα και τον πατριωτισμό κινδυνεύει να πάει φυλακή. Όποιος ιερέας µιλά στον άµβωνα κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβά, ή άλλων θρησκειών κινδυνεύει να θεωρηθεί ρατσιστής και να φυλακιστεί». 

«Ένας ιερέας που θα μιλήσει ενταντίον των Μαρτύρων του Ιαχωβά και άλλων θρησκειών από άμβωνος, κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ρατσιστής και να φυλακισθεί».

«Σύντομα θα είμαστε εξωγήινοι στην ίδια μας τη χώρα. Δεν ξέρω αν θα ζω να δω τις εποχές εκείνες, αλλά τα παιδιά μας θα είναι σίγουρα σκλάβοι των μουσουλμάνων. Η Ελλάδα εξαφανίζεται, η πίστη εξαφανίζεται... Κρατήστε την φλόγα της πατρίδας και την πίστη. Η παγκοσμιοποίηση δεν μας χτυπά πια την πόρτα, έχει μπει στο σπίτι μας», καταλήγει με τη μεταφορά των δηλώσεων η jihadwatch.org.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης