Στο εδώλιο ο Λαυρεντιάδης για τα δάνεια της Proton Bank

Στο εδώλιο ο Λαυρεντιάδης για τα δάνεια της Proton Bank

Ο αντεισαγγελέας ΑΠ απέρριψε την αίτηση αναίρεσής του

Στο εδώλιο ο Λαυρεντιάδης για τα δάνεια της Proton Bank
Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα δικαστεί τελικά ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων της PROTON BANK.

Και αυτό γιατί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης απέρριψε το αίτημα του επιχειρηματία να ασκηθεί αναίρεση στο υπ  αριθμ. 695/2014 βούλευμά του  Συμβουλίου  Εφετών, με το οποίο παραπέμπετε  σε δίκη  μαζί 33 ακόμα άτομα.

Ο κ. Βουρλιώτης απέρριψε το αίτημα του επιχειρηματία, κρίνοντας ότι δεν συντρέχει λόγος να ασκηθεί αναίρεση κατά του παραπεμπτικού  βούλευματος.

Κλείσιμο
Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί για την υπόθεση των θεωρούμενων επισφαλών δανειοδοτήσεων ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ, που φέρεται να κατέληξαν σε εταιρείες συμφερόντων του κ. Λαυρεντιάδη, αφορούν συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και ένταξη σε αυτή, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, απάτη και απιστία.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαυρεντιάδης αποφυλακίστηκε πριν από λίγες μέρες με τους περιοριστικούς όρους  της εγγύησης 500.000 ευρώ, της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης