Γρίπη: Τέσσερις νεκροί μέσα στην τελευταία εβδομάδα
Οι νεκροί έφτασαν τους 141 από 137 πριν από επτά ημέρες - Άλλοι 12 ασθενείς νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας
Παναγιώτα Καρλατήρα
Με αργό ρυθμό συνεχίζεται η θανατηφόρος επέλαση της γρίπης. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), ο αριθμός των θυμάτων της εποχικής γρίπης ανήλθε στους 141, με την πλειονότητα αυτών να είναι άτομα υψηλού κινδύνου και ανεμβολίαστα.
Άλλοι 12 άνθρωποι παραμένουν νοσηλευόμενοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), έχοντας εμφανίσει σοβαρές επιπλοκές, μετά τη νόσησή τους με γρίπη.
Συνολικά, από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα 328 άνθρωποι έχουν χρειαστεί νοσηλεία σε ΜΕΘ λόγω της εποχικής γρίπης.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.