Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές, αξέχαστες εμπειρίες.
Το τροχαίο έγινε στις 23 Μαΐου 2026, περίπου στις 12:50, στη Λεωφόρο Στρατηγού Μακρυγιάννη στα Ιωάννινα, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Οικονόμου συγκρούστηκε με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο. Το σημείο δεν ήταν τυχαίο: ακριβώς μπροστά από το νοσοκομείο Χατζηκώστα, σε έναν δρόμο φωτεινό και φαινομενικά ήρεμο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν προκύψει, το ΙΧ εκτελούσε αναστροφή — έναν ελιγμό που ο οδηγός πιθανώς δεν σκέφτηκε δύο φορές. Η σύγκρουση ήταν βίαιη. Ο Οικονόμου υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διακομίστηκε εκτάκτως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και χειρουργήθηκε αμέσως σε πολύωρη επέμβαση.