Μία ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Λούτσας όπου ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο εξετράπη της πορείας του.
Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν ο οδηγός του ΙΧ, κινούμενος επί της λεωφόρου Αρτέμιδος, έχασε-για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής-τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, την ώρα όμως που τρία άτομα μετέφεραν πράγματα και τα έβαζαν στο πορτ μπαγκάζ.
Τα συντρίμμια από τη θανατηφόρα παράσυρση στην Αρτέμιδα
Αυτή είναι και εικόνα από το σημείο αμέσως μετά το δυστύχημα
Tο αυτοκίνητο παρέσυρε τους πεζούς τραυματίζοντας θανάσιμα έναν εξ αυτών και ελαφρά ένα δεύτερο άτομο. Και οι δύο, όπως και οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΚΑΤ ενώ προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.