Υπό έλεγχο η φωτιά σε σπίτι στο Μεταξουργείο, δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι
Επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με τρία οχήματα και ένα κλιμακοφόρο
UPD:
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου (25/4) σε σπίτι στο Μεταξουργείο. Λίγο αργότερα η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξαν εγκλωβισμένοι.
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με τρία οχήματα και ένα κλιμακοφόρο. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο.
Λόγω της πυρκαγιάς διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σωνιέρου, από το ύψος της Μαίζονος.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).