Τώρα τα κυριακάτικα πρωινά, γίνονται καλύτερα με efood market και Πρώτο Θέμα!
Και ποιος δεν θέλει οι Κυριακές να είναι οι πιο εύκολες ημέρες της εβδομάδας και να είναι γεμάτες ανέσεις και απολαύσεις.
Τώρα, Κυριακές και efood market πάνε μαζί, γιατί μόνο στο efood market θα βρεις μοναδικές προσφορές και θα πάρεις το Πρώτο Θέμα δωρεάν! Βρες αυτό που τραβάει η όρεξή σου και διάλεξε ανάμεσα σε snack, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και sandwich και μαζί με αυτό που θα επιλέξεις να παραγγείλεις, θα πάρεις εντελώς δωρεάν το Πρώτο Θέμα!
Μην το σκέφτεσαι, η επόμενη συνήθεια της Κυριακής σου, είναι αυτή.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού