Η κινητοποίηση ξεκίνησε μετά από ενημέρωση του λιμενικού για έναν 65χρονο Ιταλό, μελος του πληρώματος του αλευτικού.
Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Πολεμική Αεροπορία φαίνεται ο διασώστης να κατεβαίνει με σκοινί στο αλιευτικό «Eros B», το οποίο έπλεε 5 ναυτικά μίλια βόρεια της Αστυπάλαιας.
Μέσα σε λίγα λεπτά ο ασθενής είχε μεταφερθεί στο ελικόπτερο το οποίο στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο γενικό νοσοκομείο Ρόδου.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.