Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε καλά στην υγεία του γύρω στις 08:30 στην παραλία της Σάρτης.
Τα ίχνη του 42χρονου άνδρα με καταγωγή από την Τσεχία χάθηκαν χθες το απόγευμα ενώ έκανε SUP ξεκινώντας από την παραλία της Σάρτης με προορισμό την παραλία «Πορτοκάλι».
Οικείο του πρόσωπο ενημέρωσε τις Αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες από το Λιμενικό ενώ σήμερα το πρωί σηκώθηκε και αεροσκάφος του Λιμενικού.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.