Καλύτερη κλινική εικόνα εμφανίζουν σήμερα οι δύο εκπαιδευτές της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι επέβαιναν χθες σε διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος P2002-JF Tecnam της 360 Μοίρας Εκπαίδευσης Αέρος από την Σχολή Ικάρων, το οποίο κατέπεσε στο αεροδρόμιο, στο Τατόι.
Οι δύο εκπαιδευτές νοσηλεύονται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου και διακομίσθησαν αμέσως μετά το συμβάν. Ως προς τον εκπαιδευτή που έχει διασωληνωθεί, κατά πληροφορίες, η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, ενώ βελτιωμένη φέρεται η κατάσταση της υγείας και του έτερου εκπαιδευτή, ο οποίος υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στην μέση.
Σημειωτέον ότι στο αεροσκάφος δεν επέβαιναν Ίκαροι, ενώ κατά μια γραμμή πληροφόρησης το ατύχημα προκλήθηκε από αποκόλληση πτέρυγας κατά την ευθυγράμμιση. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του ατυχήματος δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας να παραπέμπει στην ολοκλήρωση των σχετικών ερευνών, ώστε να προκύψει η πραγματική εικόνα για τους λόγους που οδήγησαν τελικά στην πρόσκρουση του αεροσκάφους.
Υπογραμμίζεται ότι το αεροσκάφος συμμετείχε σε πτήση συντήρησης, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης στον κύκλο του αεροδρομίου Τατοΐου και προσέκρουσε στο έδαφος, εκτός του διαδρόμου προσγείωσης.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.