Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος του Αλισσού Αχαΐας, όταν ένας οδηγός ΙΧ που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο, έβγαλε όπλο και - για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο - πυροβόλησε εναντίον ενός άντρα, ο οποίος οδηγούσε εκσκαφέα, που κινούνταν παράλληλα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης που συνελήφθη, τράβηξε καραμπίνα, την έστρεψε προς τον οδηγό του εκσκαφέα και πυροβόλησε μια φορά χωρίς να τον τραυματίσει, ωστόσο προκλήθηκαν φθορές σε τμήμα του εκσκαφέα.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αχαΐας για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.