Με υπομονή πρέπει να εξοπλιστούν οι οδηγοί το απόγευμα της Παρασκευής (19/9) στην Αττική, καθώς παρατηρείται αυξημένη κίνηση σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.
Προβλήματα στην κυκλοφορία παρουσιάζει η Αττικής Οδός από το ύψος των Βριλησσίων έως και την έξοδο της Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Κίνηση παρατηρείται και στο κομμάτι προς αεροδρόμιο από τον Κηφισό έως και το Μαρούσι.
Στον Κηφισό μεγάλη κίνηση υπάρχει και στα δύο ρεύματα από τον Ρέντη μέχρι τους Αγίους Αναργύρους και στην κάθοδο από το Ηράκλειο έως το ύψος του Πανοράματος.
Δυσκολίες παρατηρούνται επίσης και στην κάθοδο της Λεωφόρου Αλίμου Καλλιθέας στο ύψος της Καισαριανής. Επίσης, μποτιλιάρισμα υπάρχει και στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, στο «κόκκινο» βρίσκονται η Π. Τσαλδάρη, η Σταδίου, τα δύο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας και η Αρδηττού από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι το Μετς.
Ο χάρτης με την κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας
Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 17:00 εκδηλώθηκε φωτιά σε όχημα στην Αττική Οδό, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο ύψος του κόμβου Παιανίας, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, ωστόσο η κίνηση αυτή την ώρα (18:30) έχει ομαλοποιηθεί στο σημείο.
Δείτε βίντεο από τη φωτιά σε όχημα στην Αττική Οδό
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.