Απόκοσμη εικόνα στον κόμβο Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών της Ολυμπίας Οδού, η οποία έχει κλείσει και είναι περικυκλωμένη από φλόγες.
Η φωτιά στην Αχαΐα συνεχίζει το καταστροφικό της έργο ενώ οι Αρχές έχουν προχωρήσει στη διακοπή της κυκλοφορίας σε σημεία του οδικού δικτύου. Συγκεκριμένα η κυκλοφορία έχει διακοπεί στα εξής σημεία:
-Στη νέα Εθνική οδό Πατρών-Πύργου.
-Στην παλαιά εθνική οδό Πατρών-Πύργου.
-Στις λοιπές οδούς, από κόμβο Κάτω Αχαΐας μέχρι Οβρυά- Πάτρα.
-Από κόμβο ΒΙΠΕ και στην εθνική οδό Πατρών -Τριπόλεως.
Δείτε βίντεο από τον κόμβο της ΒΙΠΕ που έχει περικυκλωθεί από τις φλόγες:
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.