Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Ιουλίου στη Χαλκιδική, με έναν 76χρονο να χάνει την ζωή του και άλλα δύο άτομα να τραυματίζονται, όταν ένα Ι.Χ. προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.
Σύμφωνα με το grtimes.gr, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 14:50, στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Ιερισσού, όταν ένα Ι.Χ., που οδηγούσε ένας 30χρονος άνδρας, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν μία 73χρονη γυναίκα, που βρισκόταν μέσα στο σταθμευμένο όχημα, καθώς και η 47χρονη κόρη της και ο 76χρονος άνδρας της, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός του οχήματος.
Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, όπου το πρωί της Κυριακής ο 76χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»