Ένα διαφορετικό «νέφος» που έδωσε σκοτεινό τόνο στον ουρανό της χώρας δημιούργησε ο καπνός από τις μεγάλες φωτιές που μαίνονται στην Τουρκία.
Το φαινόμενο, σύμφωνα με τους ειδικούς, ήταν ακόμη πιο έντονο τις πρωινές ώρες, με πολλούς κατοίκους της Αττικής να αναφέρουν μυρωδιά καμένου και να ειδοποιούν την Πυροσβεστική. Η αιτία, ωστόσο, βρισκόταν στην άλλη πλευρά του Αιγαίου.
«Είναι μεταφορά καπνού από τη φωτιά στην περιοχή των Δαρδανελίων στην Τουρκία, που λόγω των ισχυρών βορειοανατολικών ανέμων διασχίζει το Αιγαίο. Πέρασε από την Σκύρο, την κεντρική και νότια Εύβοια, ένα μεγάλο μέρος της Αττικής και τώρα έχει φτάσει μέχρι τις δυτικές Κυκλάδες» εξηγεί στο Orange Press Agency ο Κώστας Λαγουβάρδος, διευθυντής ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr.
Ο καπνός στην Αττική -όπως φαίνεται στις εικόνες από τον Λυκαβηττό- ήταν κυρίως ορατός στον ορίζοντα, ωστόσο σε νησιά όπως η Λέσβος και η Χίος «μαύρισε» μεγαλύτερο τμήμα του ουρανού.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.