Όπως φαίνεται στο βίντεο από την αστυνομική επιχείρηση, οι πάνοπλοι αστυνομικοί μπήκαν στο κατάστημα και στη συνέχεια εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο άνδρες που νωρίτερα είχαν απειλήσει την γυναίκα.
Στο τηλεφώνημά της η ιδιοκτήτρια του καταστήματος είπε στους αστυνομικούς ότι είχε καταφέρει να κλειδώσει τους δύο ληστές στο γραφείο στο οποίο βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο.
Μετά τη σύλληψη των δύο ληστών οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους ένα όπλο ρέπλικα.
Κλείσιμο
Μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση της ΕΛΑΣ, η τροχαία είχε διακόψει την κυκλοφορία στη λεωφόρο Δημοκρατίας ανάμεσα στις οδούς Λογοθετίδη και Κωστή Παλαμά.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.