Εκρήξεις δύο αυτοσχέδιων μηχανισμών σημειώθηκαν περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα στις εισόδους δύο πολυκατοικιών, σε Δάφνη και Άγιο Δημήτριο προκαλώντας μικρές ζημιές στα κτίρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκρήξεις προκλήθηκαν από μηχανισμούς που αποτελούνταν από μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό και κροτίδα.
Η αστυνομία υποψιάζεται ότι πρόκειται για περιστατικό οπαδικής βίας πίσω από τις εκρήξεις, καθώς στην πολυκατοικία της Δάφνης διαμένει ένας 38χρονος Αλβανός υπήκοος, ο οποίος είναι μέλος συνδέσμου της ΑΕΚ, ενώ σε αυτήν του Αγίου Δημητρίου διαμένει ένας 18χρονος, επίσης οπαδός της ΑΕΚ και φίλος του 38χρονου.
Γι' αυτό το λόγο την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας, του «ελληνικού FBI».
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.