Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άτομα που καλλιεργούσαν 453 δενδρύλλια κάνναβης
Είναι η δεύτερη φυτεία κάνναβης που εντοπίζουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς μέσα σε μία μέρα
Στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να απολογηθούν δύο άνδρες με την κατηγορία ότι καλλιεργούσαν 453 δενδρύλλια κάνναβης σε δασώδη περιοχή του Λαγκαδά.
Για τον εντοπισμό της φυτείας και τη σύλληψη των δύο κατηγορουμένων και ενός 48χρονου Έλληνα και ενός 30χρονου Αλβανού - πραγματοποιήθηκε επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς.
Τα δενδρύλλια, που έφταναν το 1 μέτρο, καλλιεργούνταν σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Αυτή ήταν η δεύτερη φυτεία κάνναβης που εντοπίστηκε μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς είχε προηγηθεί άλλη μία, με 165 δενδρύλλια κάνναβης, σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη από αστυνομικούς της Παιονίας ένας 37χρονος Αλβανός, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.